Scarlett-Johansson

Colin Jost il ironizeaza pe Biden pentru varsta sa, face glume despre sotia ScarJo si cocaina la Cena Corespondentilor de la Casa Alba

Gazda segmentului „Weekend Update” a avut o monolog de 20 de minute care a inclus și câteva atacuri la adresa lui Trump.

Colin Jost a avut o sarcină dificilă la cina Corespondenților de la Casa Albă din 2024. Scriitorul de la Saturday Night Live și co-gazda segmentului „Weekend Update” a livrat rostul-cheie al galei sâmbătă, abordând multe subiecte, de la starea presei scrise și multiplele procese ale lui Donald Trump până la viitoarele alegeri și actualul nostru președinte care consumă cocaină.

Unele dintre glumele mai reușite ale comedianților au fost la adresa soției sale, Scarlett Johansson. El și-a început discursul salutând familiile Prima și a Doua și a remarcat la adresa soțului vicepreședintelui Kamala Harris, Doug Emhoff: „După cum puteți vedea după toate comentariile despre soția mea, sunt obișnuit și cu rolul de al doilea domn.”

Chiar dacă a întâmpinat la un moment dat o audiență dificilă, Jost a câștigat și râsul spre finalul discursului său când a glumit că Johansson va saluta fiecare persoană la cină după ceremonie. „Este foarte special, dragă, mulțumesc,” a spus el. „Nu fi timid, vino direct. Ea urăște intimitatea.”

Conform tradiției la orice Cină a Corespondenților de la Casa Albă, președintele a fost și el subiectul mai multor glume. Jost s-a concentrat în mare parte pe vârsta lui Joe Biden, incluzând afirmații că comandantul în șef ar fi devenit senil în anii săi de aur.

„Ultima dată când am fost în D.C. mi-am lăsat cocaina la Casa Albă,” a spus Jost, referindu-se la sacul misterios cu droguri găsit acolo în luna iulie trecută. „Noroc că președintele a putut să o folosească în mod util pentru Starea Uniunii. Glumesc, desigur. Președintele nu o numește cocaină. O numește tren cu viteză mare.”

Jost a subliniat și ipocrizia candidatului republican desemnat, Donald Trump, atunci când atacă vârsta lui Biden. „Iubesc faptul că cele două atacuri ale lui Trump la adresa președintelui Biden sunt că este un bătrân senil și un geniu criminal,” a spus el. „Cred că trebuie să alegi una. Nu e ca și cum Trump ar fi tânăr și isteț. Nu spun că ambii candidați sunt bătrâni, dar știi că Jimmy Carter acolo se gândește, ‘Poate că pot câștiga și eu lucrul ăsta.'”

Comicul a făcut și mai multe atacuri la adresa bătăliilor legale în curs ale lui Trump, dar cea mai amuzantă glumă a fost legată de cine ar putea selecta Trump ca vicepreședinte.

„Acum că O.J. [Simpson] e mort, cine e favoritul pentru VP-ul lui Trump? Este Diddy?” a întrebat Jost mulțimea. „Pariez că dacă Trump l-ar selecta pe Diddy ca vicepreședinte, această cursă ar fi totuși strânsă.”

Jost și-a încheiat discursul pe o notă sinceră, subliniind cât de integrală este presa scrisă și jurnaliștii pentru protejarea democrației.

„Când te uiți la nivelurile de libertate de-a lungul istoriei și chiar în lumea de azi, aceasta este excepția,” a spus el. „Această libertate este incredibil de rară, iar jurnaliștii din această sală ajută la protejarea acelei libertăți. Nu putem lua niciodată acest lucru de-a gata.”

Similare