Haley-Pullos

Starul din General Hospital, Haley Pullos, se preda la 90 de zile de inchisoare pentru accidentul de conducere sub influenta alcoolului

Actrița în vârstă de 25 de ani s-a confruntat cu două acuzații de infracțiune pentru conducere sub influența alcoolului și o acuzație de delict minor de părăsire a locului accidentului pentru un accident rutier din 2023.

Haley Pullos execută pedeapsa pentru DUI-ul și accidentul de mașină pe contrasens din 2023.

Starul din General Hospital, în vârstă de 25 de ani, a fost înregistrat în sistemul de închisori al comitatului Los Angeles luni după-amiază, potrivit înregistrărilor Departamentului șerifului din Los Angeles. Un avocat al actriței, Mark Daniel Melnick, a declarat pentru PEOPLE că Pullos s-a predat pentru 90 de zile în închisoarea din Pasadena după ce a pledat fără contestație la o acuzație de DUI dintr-un accident de mașină din acum un an.

Când se va întoarce în instanță pe 29 iulie, după ce va servi trei luni în închisoare, ea va fi condamnată la cinci ani de probațiune, 200 de ore de muncă în folosul comunității și mai mult de 8.000 de dolari despăgubiri, a spus Melnick.

„Haley este foarte recunoscătoare instanței pentru o sentință minimă și pentru recunoașterea regretului ei și a progreselor făcute în abstinență”, a spus Melnick pentru PEOPLE. (Melnick și alți reprezentanți ai lui Pullos nu au răspuns imediat solicitării de comentarii a Entertainment Weekly luni.)

Pullos a fost arestată pe 29 aprilie 2023, după ce ar fi condus în direcția greșită pe o autostradă și s-a ciocnit cu un alt șofer. Ea a fost acuzată de o infracțiune de conducere sub influența unei băuturi alcoolice care a provocat vătămare corporală, o infracțiune de conducere cu o concentrație de alcool în sânge de .08% care a provocat vătămare corporală și o acuzație de delict minor de părăsire a locului accidentului care a cauzat pagube materiale.

Actrița, care a jucat rolul Molly Lansing-Davis în General Hospital din 2009 și a primit o nominalizare la Premiile Emmy de zi cu zi pentru munca sa în telenovelă în 2015, a luat un concediu medical de la emisiune după accident. Alte credite TV ale sale includ House, Dollhouse și Mr. Mayor.

Potrivit Daily Mail, care a raportat prima dată știrea, Pullos a pledat inițial nevinovat la toate acuzațiile, dar a ajuns la un acord de pledoarie cu biroul procurorului de district, pledând în cele din urmă fără contestație la o acuzație de DUI în schimbul renunțării la cealaltă acuzație de DUI și la acuzația minoră de părăsire a locului accidentului.

Similare