Ideea lui Chris Pine pentru The Princess Diaries 3 implica o masina a timpului

Ideea lui Chris Pine pentru The Princess Diaries 3 implica o masina a timpului

Miracolele se întâmplă atunci când crezi și probabil asta ar fi necesar pentru a face ideea lui Chris Pine pentru „The Princess Diaries 3” o realitate.

Actorul a discutat cu Entertainment Weekly pentru seria noastră de pe YouTube, Role Call, pentru a-și aminti de unele dintre cele mai memorabile roluri ale sale, inclusiv debutul său în rolul lui Nicholas Devereaux, un rival pentru tronul Genoviei și pretendent neașteptat pentru Prințesa Mia (Anne Hathaway), în „The Princess Diaries 2: A Royal Engagement.”

Dar adevărata întrebare este dacă Nicholas (care spoiler și-a găsit fericirea alături de Mia la sfârșitul filmului) ar face parte dintr-un al treilea film mult discutat. Pine are câteva idei despre cum ar trebui să arate acesta.

Planurile pentru Princess Diaries 3

Discuțiile despre continuare

Pine glumește: „‘The Princess Diaries 3, unde este?’ Ai citit jurnalul meu?” Continuă spunând: „Nu știu. Nu am auzit nimic despre asta.”

Regizorul propus

Pine are însă un regizor foarte modern în minte pentru proiect. „Știi cum ar fi?” spune el. „Ar fi ca un film regizat de Luca Guadagnino, [el] regizează The Princess Diaries 3. Acum asta ar fi incredibil.”

Poate că Mia și Nicholas ar putea juca tenis…

Producția în curs

Un al treilea film „The Princess Diaries” este în prezent în dezvoltare la Disney, dar alte detalii rămân rare. Aadrita Mukerji ar urma să scrie scenariul, iar producătorul francizei, Debra Martin Chase, se va întoarce. Defunctul Garry Marshall a regizat primele două filme, și nu se știe încă cine îi va lua locul.

Deși nu a fost confirmat încă niciun membru al distribuției pentru film, Hathaway a comentat recent despre continuare. „Suntem într-un loc bun”, a spus ea pentru revista V. „Asta e tot ce pot spune. Nu este nimic de anunțat încă. Dar suntem într-un loc bun.”

Totuși, Julie Andrews, care a interpretat-o pe Regina Clarisse, bunica Miei în primele două filme, a declarat pentru EW în 2022 că probabil nu se va întoarce fără regretatul Marshall.

Similare