Joel Edgerton a esuat la auditia pentru Guardians of the Galaxy pentru ca nu a inteles „tonul” filmului

Joel Edgerton a esuat la auditia pentru Guardians of the Galaxy pentru ca nu a inteles „tonul” filmului

Oprește rapid Walkman-ul pentru a afla ultimele noutăți despre Guardians of the Galaxy: Joel Edgerton a dezvăluit detalii noi despre eșecul său la audiția pentru rolul lui Star-Lord.

Edgerton a presupus că nu a obținut rolul care a revenit lui Chris Pratt deoarece nu a reușit să prindă atmosfera filmului din 2014 din scenariu.

„Star-Lord este un exemplu bun, de fapt, pentru că eu, spre deosebire de Chris, nu am înțeles tonul filmului așa cum a făcut-o el și cum au făcut-o cei implicați,” a spus el. “Și nu eram sigur cum aș putea să fac parte din acel ton.”

Edgerton a adăugat, „Și sincer cred că lumea este un loc mult mai bun [pentru că] nu sunt Star-Lord, chiar dacă aș fi avut oportunitatea sau dacă aș fi făcut o audiție suficient de bună, pentru că așa trebuia să fie. Nu a existat niciodată o conversație reală că ar fi fost cu siguranță eu. Doar că am avut ocazia să încerc și să dau audiție. Pur și simplu nu am înțeles pe deplin.”

Joel Edgerton încă nu a debutat în universul supereroilor, deși nu este străin de genurile acțiune și sci-fi. (Vezi: Star Wars și seria Obi-Wan Kenobi.)

Guardians of the Galaxy, regizat de James Gunn, urmărește un grup de criminali spațiali care se unesc pentru a salva universul de un villain și orb-ul său atotputernic. Pratt a condus distribuția, care includea și pe Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, Vin Diesel și Lee Pace. Două filme au urmat: Guardians of the Galaxy Vol. 2 din 2017 și Guardians of the Galaxy Vol. 3 din 2023.

Similare