Actorul din Planet of the Apes a studiat comportamentul lui Elon Musk pentru a juca rolul unui bonobo negativ

Actorul din Planet of the Apes a studiat comportamentul lui Elon Musk pentru a juca rolul unui bonobo negativ

Publicul va face cunoștință cu bonobo-ul malefic Proximus Caesar atunci când „Kingdom of the Planet of the Apes” va ajunge în cinematografe vineri și dacă acesta îți amintește de Elon Musk, nu este o coincidență.

Într-un interviu pentru podcastul Inside Total Film, actorul Kevin Durand a discutat despre legătura personajului său cu titanul tehnologiei după ce intervievatorii l-au comparat pe Proximus cu Musk.

„Este grozav! Chiar și cu fața de bonobo, mă compară cu Elon Musk,” a spus el. “Mă compară cu Elon Musk tot timpul de fapt, e foarte amuzant. Oamenii se apropie de mine cu o privire în ochi unde îmi dau seama că nu întâlnesc doar un actor pe care îl plac, e ceva mai mare. Dar faptul că se vede asta chiar și când sunt o maimuță este fantastic!”

Durand, care a mai jucat în proiecte precum „Lost” și „X-Men Origins: Wolverine”, a spus că Musk a fost una dintre sursele sale de inspirație în pregătirea personajului său simian negativ.

„Am urmărit vorbitori foarte carismatici l-am urmărit pe [antrenorul de viață] Tony Robbins destul de mult, pe Elon, pe Arnold Schwarzenegger în discursurile lui ca guvernator,” a explicat el. “Doar acești oameni care, fără să încerce, te fac să-i privești pentru că au atât de multă putere și carismă.”

La fel ca Musk, Proximus Caesar este și un perturbator în domeniul electricității într-o epocă în care energia electrică a dispărut odată cu societatea umană, personajul lui Durand o redescoperă și o folosește pentru a-și impune dominația asupra celorlalte maimuțe.

„Pentru maimuțele care au uitat de toate aceste lucruri, este ca o putere magică,” a spus regizorul Wes Ball pentru Entertainment Weekly în decembrie. “Așa că experimentează cu ea. Nici măcar nu cred că îl poți numi un villain. L-aș numi un adversar. Îl înțelegi, te poți relaționa cu el într-un fel. Este un personaj interesant care nu este doar un antagonist simplu.”

„Kingdom of the Planet of the Apes” are loc la 300 de ani după trilogia reboot cu Andy Serkis și îl are în rol principal pe Owen Teague în rolul noului cimpanzeu protagonist Noa.

„Îl întâlnim pe Noa când abia intră în maturitate, iar el și prietenii săi sunt pe cale să aibă ceremonia de majorat, este bar mitzvah-ul lor de maimuțe, într-adevăr,” a spus Teague pentru EW în februarie. “Apoi Noa este aruncat într-o lume nebună și neexplorată de care a fost protejat toată viața lui. Trebuie să pornească într-o călătorie pentru a-și scoate oamenii dintr-o încurcătură, dar în acest proces învață multe despre ce este cu adevărat acolo. Lucrul care l-a motivat a fost curiozitatea și uimirea pe care o simte pentru toate aceste lucruri pe care le învață.”

Similare